Novi Sad
17.01.2023.
09:42 > 14:34
Više građana izrazilo je želju da u svojim kvartovima dobiju nova dečija igrališta.
  • Maja

    25.01.2023 09:54
    Veternicka rampa
    Veternicka Rampa nema igraliste,I Ako je to sada vec veliko naselje. Deca u vrtice, skole ili na igraliste, moraju da idu do susednih naselje.
  • Ana

    18.01.2023 17:11
    Decija igralista
    Pre izvesnog vremena uklonjeno je decije igraliste bas prelepo i poseceno izmedju ulice Mise Dimitrijevića i ulice Kolo srpskih sestara !Sad se tu gradi zgrada a za nasu decu nema prostora za igru!Deca zeljna ljuljaške ,zeljna da se igraju i druze sa drugom decom a nadležni nemaju sluha za decije zelje jer oni su prestali biti deca ,postali su samo bitni sebi!
  • Komšinica

    17.01.2023 16:16
    centar
    sve se pretvorilo u parking. U centru nema ni jedno dečije igralište. Nekad je Trifkovićev trg bio veliko dečije igralište,za razliku od ovih nazovi,kao što je u Dunavskom parku. Možda bi bilo lepo da se u Nikolajevsoj porti napravi jedno pristojno,na mestu koje je sad ograđeno,puno smeća i trave.
  • Комша

    17.01.2023 14:41
    Дођите у онај нови парк на Насељу да видите на шта то личи само годину након отварања. Клупе ишаране, неке поломљене, перголе исто изломљене, чесме не раде и скроз су блатњаве, не ради 20так сијалица јавне расвете, дечија игралишта су редовна мета вандала, фонтана је без украсног камења около јер деца њиме ломе керамичке плочице у фонтани наочиглед родитеља који не реагују, канте се не празне итд... Пошаљите новинаре да виде на шта то личи. Срамота за град и грађане. Ништа нисмо у стању да сачувамо, а редовно оптужујемо све и свашта да су кривци, а сами себе не видимо.
  • Mina

    17.01.2023 14:25
    Vrtici
    Molim vaskada ce vrtici dobiti igraliste,konkretno vrtic Vendi na novom naselju divno veliko dvoriste bez ijefnog rekvizita,osom onog rugla od takozvanog adrenalin parka koji nicemu ne sluzi osim sto deci oduzima prostor,i kog je pistavio neko ko pojma nema dabto nije za uzras dece iz vrtica...
  • ex chapman

    17.01.2023 11:28
    ravnomerno?
    "vodi se računa o ravnomernoj zastupljenosti sadržaja ovog tipa u svim delovima grada"!

    u centru nema nijednog igralista osim onog rugla u Dunavskom. znaci u centru nema dece?

    eto mozda bi tu mogla da se izjasni poverenica za ravnopravnost umesto sto se izjasnjava o fasistickom nasilju. to lepo sve treba pohapsiti i Paklena pomorandza :D
  • NN

    17.01.2023 11:23
    Treba i odrzvati i kontrolisati postojeca igralista koja vandali unistavaju. Na Novom Naselju je napravljen park pre par godina koji se unistava, vandali svakodnevno lome sve u njemu i zvrljaju grafitima. Tuzno za gledati kako je propao za par godina. Niko ga ne obilazi, ostavljeno vandalima da rade sta hoce. Gde su policija i komunalna policija?
  • Vera

    17.01.2023 10:56
    Igralista
    Ako vec imaju toliko para za oprema je decijih igralista ,sto malo ne urede i igralista po vrticima,a ne da su deca celo leto u prasini,i guraju gume od automobila .
  • zatrabant

    17.01.2023 10:46
    Ma ko će da se bavi glupostima
    dok nije rešeno kosovsko pitanje
  • Миле и ја

    17.01.2023 10:30
    Слажем се с претхофдним коментаром, ништа се не одржава, па ни дечја игралишта. Све је около прљаво и запуштено, лишће, трава. Очистите град за почетак, можда на светло дана изађе још неко игралиште.
  • Nila

    17.01.2023 10:15
    Ima igrališta, ali nema čuvara da se ne demoliraju i kradu postavljeni elementi.
  • Bane

    17.01.2023 10:05
    Na Slanoj bari niko ne odrzava ta igralista do pred izbore, onda kao ofarbaju ogradu, zasade najmanje tuje koje mogu da kupe i naravno slikaju se za pokazivanje. Tuje se osuse za dva meseca posto ih do sledecih izbora zaborave, a nadalje igraliste sluzi za okupljanje navijaca i divljaka… Obratis se komunalnoj oni te upute na miliciju, a oni uvek imaju jako puno posla, ali poslace patrolu, onda kad se zalis dobijes bezobzirnu laz da je na terenu utvrdjeno besprekorno stanje igralista i nikakve nepravilnosti. Pozdrav za SNS Slana bara.
  • Mile

    17.01.2023 09:47
    Sramota
    Pocnite da odrzavate one koje napravite, igraliste u Profesora Grcica na Klisi je u ocajnom stanju, trava do kolena, zapusteno od prvog dana, zvali smo milion sluzbi ali prebacuju odgovornost sa jednog na druge!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna